bulan sembilan

due bulan9 ..mummy2 beli apa dah yaa untuk barang baby ngn mummy?? ..saya cuma beli pnyidai baju baby jaa setakat ni .suami dah ajk beli barang baby tapi saya buntu nk beli apa😅

18 Các câu trả lời

1y trước

sya starting beli baju dulu ,jgn beli utk newborn je beli 3-6m sama . rasa dah cukup baju sya beli peralatan mandi , krim2 baby , benda2 kecil2 mcm nail trimmer tu semua (puas tau nk cari benda2 ni) .. last bru beli benda2 besar mcm carseat and baby carrier /stoller

Sy due bulan 9 jugak. So far dah beli trolley utk letak barang2 baby macam kat tiktok tu hehe. Pastu ada beli shampoo head to toe n bedak baby. Baju baby ada beli sikit2. Benda2 lain macam stoller, car seat n carrier baby sy just survey2 je dulu. Belum beli lagi

Saya due hjg bulan 9 ,dah beli brg skit mcm bju ,srung tgn kaki,barut,brg mndi ,cotton tuk talipusat..tinggal beli tilam besen mndi huh byk lg mngndung anak ke2 tpi mcm first plk sbb dah pindah rumh

sama due sept..belum beli apa sgt..ada yg ambik brg 2nd dari group BNP kat fb mcm rocker, playpen & playmat. tunggu scan gender baru nak beli..hihi..inshaAllah masih sempat lagi ni

sy dah start beli dah. beli sikit2 je. macam rak2 dan ampaian. nursing cover la. tools untuk baby.. bulan depan beli lagi yg mampu . nk beli sekali gus tak mampu la

Sama due buln 9..rasanye baju tk beli dh kot.. Pkai yg kakak dia pnye je yg lme. Kakak dia bru 1thun lbih🤭.. Sbb kakak dia dlu beli yg unisex je.

sama due bulan9....tapi sye due dlm 19.09 mcmtu...belum beli ape2 lgi.hahahah🤭🤣🤣🤣xtau lah nk starting...#1stmom jugak

1y trước

ohh yke....dh bli brg2 ke sis..🤭

Saya semalam pusing2 mall nak beli sampai tktahu nak beli apa 😂 kena balik list dulu la. Saya 1/9

belum beli lagi , bulan ni jugak start beli sbb baju anak ada yg boleh pakai . topup sikit² je🤭