tolong jawab

saya dah masuk 11minggu lebih , tapi ada scan kantung baby belom ada nampak lagi . macam mana tu , tapi air kencing positif . scan 2 kali first scan bahagian perut still tak kosong second scan dekat faraj pon still kosong #bantujawab

4 Các câu trả lời

macam saya scan atas dan bawah still kantung kosong ..upt mmg double line terang..sya dah dua kali gugur masa 13w dan 8w kantung kosong kandungan tak menjadi.. harap sgt lepasni ada rezeki kandungan menjadi

3mo trước

kandungan pertama tu alahan teruk sgt.. kedua ni takda alahan teruk

boleh repeat scan tempat lain..mcm saya 3x scan abdomen n scan Dari bwh kt hospital ckp kantung kosong smpai 9w.saye g swasta check Ade plak janin cume dah xde heartbeat pade 10w4h

try repeat scan dkt klinik lain plak sis. tgk result cmna

kdg scan kat kk tu mesin lama.. try pergi klinik swasta