Mengandung kembar

Hai semua.. ada tak ibu2 yang first scan nampak satu baby sahaja.. tapi bila second scan nampak twin.. atau masa first scan nampak satu kantung.. bila scan kedua ada dua baby... #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

selalu twin yg ssh nk kesan ni bila dia dok dlm 1kantung.masa early scan mmg xnmpk. ade yg sampai bersalin x tau tu twin actually.sbb 1st bby menghalang yg 2nd bby. kalau yg sng detect ni bila bby dok dlm 2kantung berlainan.yg tu msa 1st early scan pon dh nmpk 2kantung.