Pregnant atau tak?

Saya dah lambat 5 hari period, semalam buat test satu line, mcm dalam gmbar ni selepas 5 mnit gitu, tpi lepas sejam lebih sye nak buang, ade nmpak 2 line, tpi line lagi satu tu tk terang sngt tpi ada..tpi sejak nk tnggu period ni, mmg prut ade cramp meragam gak, tpi tak period2 lagi..macam mana ye.

Pregnant atau tak?
22 Các câu trả lời

Lepas sejam tu dah tak valid. Kadang boleh jadi evap line. Yang dalam gambar ni nampak negatif.

macam mana nak tahu hamil atau tidak..boleh kah tu guna yg bikin kira denyut nadi

Awal sgt kut testnya.. Cuba lg minggu dpn. Kalau xperiod naik double line

Awak try lg 2 minggu lagi atau lg seminggu .. sbb awl lg kalau nk cek

saya dah dua hari period lewat check upt line tak berapa terang

kalau sy. sy suka pakai jenama dip n tell insya allah tepat.

dah invalid dear. result hanya valid 5~10min selepas test.

tgu lgi seminggu lpstu nnti cek lgi

klau sy . sy try yg lain skli lg

nnt repeat lg 2 mggu