Luahan Rasa

Saya dah kahwin 2 tahun tapi masih belum ade rezeki anak.... Adik sy yg baru kawen pun dah ade anak.... Sedih rasa bila kawan2 cerita pasal anak.... Bulan 5 puasa haritu sy keguguran 8 weeks... Sedih sgt masa tu sbb mmg tnggu saat pregnant...tiba2 Allah nk tarik sekejap je... So bersyukurlah dgn ape yg ade sekarang...rezeki setiap orang lain2... Rindu time pregnant walaupun hanya dpt rasa sekejap... Tlg doakan sy hamil lagi kawan2... Dan sy doakan semua yg ttc akan ade rezeki insyaAllah

31 Các câu trả lời

Insya allah ada rezeki sis yg lebih baik pada masa akan datang nnti. Smoga smuanya dipermudahkan

Sy pn rsa sedih bilaa dh keguguran.. Cpt sensitif bila org dk cter psl baby 😭😭

Selagi ada rahim inshaAllah selagi tu ada peluang. JanGAn putus asa ye

Allah sayang sis.. in sya Allah rezeki nanti lebih baik

3y trước

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah, Allah jaga sis dan baby amin

in shaa allah..smga doa dimakbulkn..

insyaallah ada rezeki

Insyaallah

amin

Semoga sis cepat dpt zuriat. Aminnnn

Cuba consume mamomhope.. Sy consume mamomhope lps gugur.. Slps 3 bulan alhamdulillah lekat lps consume 1 botol stngh je.. Sy iktiar guna jus ni selebihnya pada Allah.. Jnji mnum air masak bnyk.. Skrg sy dh 18 mnggu 5 hari.. Slmt mncuba.. Jus ni mmpu merawat dalaman jgk.. Bgus lps gugur mnum.. Kputihan pn kurng

5y trước

Masa bersama ada kluar darah takk??