Luahan Rasa

Saya dah kahwin 2 tahun tapi masih belum ade rezeki anak.... Adik sy yg baru kawen pun dah ade anak.... Sedih rasa bila kawan2 cerita pasal anak.... Bulan 5 puasa haritu sy keguguran 8 weeks... Sedih sgt masa tu sbb mmg tnggu saat pregnant...tiba2 Allah nk tarik sekejap je... So bersyukurlah dgn ape yg ade sekarang...rezeki setiap orang lain2... Rindu time pregnant walaupun hanya dpt rasa sekejap... Tlg doakan sy hamil lagi kawan2... Dan sy doakan semua yg ttc akan ade rezeki insyaAllah

31 Các câu trả lời

Sy doakn sis hamil semula aamiin. Yg penting sis kene happy2 n tingkatkn lg usaha. Biasa kalau gugur senang lekat semula insya Allah. Mcm sy lepas gugur 3 bulan kemudian terus lekat. Jgn putus asa ya

Alhmdulillah skrng2 nya sis xde masalah dlman yg mengnggu untuk hamil..mungkin belom mase betol2 Allah nk bg..insyallah smoga dipermudahkn..doakn sy jugak yg masih menanti zuriat sndri🙏🏻#ttc6tahun

4y trước

aamiin, sy doakan puan. ❤️

InsyaAllah ada rezeki sis ..semoga d permudahkan ..jgn stress . nati hormon tak stabil . jgn trlalu pikirkan . amalkan asid folik . moga ada rezeki sis . Aaminn Ya Allah Ya Mujib .

Amin sis, jgn stress2. Ignore apa org ckp. Fkir positive. Sy pun 3 tahun ttc . Alhamdulillah tahun ni 3 kali pregnant. Yg 2 kali tu gugur. Moga sis pun d murahkan rezeki 🙏🏻

5y trước

Amin sis 🙏🏻

inshallah rezeki puan akan tiba jgak nanti. sy tggu hmpir 5tahun br dpat. sy sgt paham perasaan org yg ttc lama ni mcm² nk kena hadap. janji suami puan support dr depan.

Allah Maha Mengetahui.. Sy dah 6thn kahwin.. Cousin & ipar semua yg kahwin selps sy anak 2 3 org.. Yakin dgn Allah

5y trước

InshaAllah.. Bersabar.. Yakin dgn Allah.. Apa yg terjadi atas kehendak Allah.. Bkn apa yg org fikir dan nilai

Ade rezeki tu nanti.. Bersihkan badan balik yee.. Mkn makanan sunnah.. Tggalkn makanan yg xsihat.. Insyaallahhh

aamiin2, Insyallah sis jugak dpt merasai nanti, sy pun gugur 6week... dah setahun lebih belum ade rezeki lagi

In shaa Allah ade rezeki nanti. Allah akan bg teoat pd masenye. Yakin &percaye pd Dia. Faham perasaan sis..

Insha'ALLAH..Aamiin YA ALLAH YA MUJIB..be strong ya sis..insha'ALLAH ada rezeki bt sis dan suami😊