Normal ka kalau preggy celah² jari berdaki?

Saya dah cuci sudah berus memang tak dapat, normal ka? ? second preggy lain, 1st preggy semua okay yg scond ni yg lain. #16weeks

2 Các câu trả lời

Haah.. Sy dulu mcm tu jugak..tp bukan celah2 jari...tp kat ketiak yg hitam...tiba2 jer hitam..pdhal hari2 cuci / sental / mandi...but after deliver, hilang dah hitam2 tuuuu....dun worry sis...itu sume pembawakan sahaja

5y trước

Yer dear....but dun worry...tu mmg kesan2 pembawakan... Trust me...mmg kite kecewa sbb sblm ni kite jaga baik kan bdn kite...tak kan kite nak biarkan berdaki.. Hehee

Maybe . Masa saya pregnant saya dapat yang gatal kat leher lepas tu kulit kat area tu kering dan hitam . Tapi 6 bulan baru ada . Lepas pregnant saya scrub , baru hilang .