5/2/23 siapa dah bersalin

Saya dah bersalin kelmarin

9 Các câu trả lời

Saya due 4.2 . Tadi keluar tanda darah, check pac baru 1cm. Doc bagi balik. Ada contraction kuat baru pergi hosp katanya 😂

2y trước

alhamdulillah

Alhamdulillah 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭 selamat berpantang 🥰🤲🏻

2y trước

tq

Alhamdulillah.. Selamat berpantang.. Semoga baby dan maknya cpt sihat dan ceria sll..

2y trước

tq , Aminn

sama due sy,tapi sy tkde tanda2 nk bersalin lgi,doakan semoga dipermudahkan urusan bersalin sy

2y trước

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin n moga ibu n bby sihat2 .byk2 selawat

Saya due 6/2/23 tapi paksa bersalin awal,,,baby iugr,,,normal induce 23/1/23 huhu

Alhmdlillah..tahniah.🥰

2y trước

tq

tahniah dan selamat berpantang

2y trước

tq

Alhamdulillah, Tahniah Puan☺️

2y trước

tq

normal k czer sis

2y trước

sis normal induce k x