Pantang 17 hari bersalin normal

Saya dah berpantang 17 hari, luka bersalin saya dah baik 2 hari lepas tu pedih balik. Normal ke? Dan saya dah 1 minggu 3 hari belum berak. Macam mana ya?

3 Các câu trả lời

Maximum tak berak 2-3 hari je sis. Klu seminggu dah tebal keras kat dlm tu. Mungkin sakit pedih tu sbb pressure najis menolak luka, elok g klinik utk dptkan bantuan.

Beli ubat cari najis dkt farmasi sis..lama tu 1minggu lebih tak membuang sembelit nti🫠

2mo trước

Mmg dah sembelit tu. Dh letak fleet enema 3 botol. Pun tak jalan.

seminggu hmm menyeksa kan 🥲🥲🥲 gi klnik madam .. bahaya tu