zincofer & folic acid

saya dah beli zincofer sebab doctor kk suruh, tapi saya still ada lebihan folic acid boleh ke minum juga?

4 Các câu trả lời

hii. mcm saya pun, nurse bg obimin. saya tanya jugak yg ubat folic acid biasa saya makan tu boleh makan sekali tak, tp nurse kata tak perlu sbb obimin tu dah ada folic acid dah.

nurse kk bg sy zincofer je , sy tanya perlu ke makan acid folic , nurse kata dlm zincofer tu dah ada acid folic

misi kata kat saya haritu boleh ja makan takda masalah. so saya makan ja duadua sekali

Boleh