Zincofer dan folic acid

hi mommy, nak tanya incase kita dah dapat zincofer dari kk, perlu ambik lagi tak folic acid secara berasingan? atau dah tak perlu ambik lagi

2 Các câu trả lời

tak perlu sis..sbb dalam zincofer tu dh lengkap ada folic acid sekali..dulu sy makan both folic acid dan zincofer, then bila cerita dengan cousin sy (nurse) dia cakap tak perlu..untuk penyerapan optimum, zincofer tu boleh telan dengan jus oren..jangan makan zincofer dengan susu.

22h trước

okay tenkiu sis 😘

rsenya dah xpyh dh....klau kite dh mkn obimin atau maltofer dh xpyh mkn yg kk pnyer ... sy mmg dh xblh teln ubt yg kk pnyer..bli lua jee..