Babysitter preparation for first mom

Saya dah ade lock seorang babysitter. Isu nak cari babysitter dah tiada masalah. Cuma nak tanya mommies semua, selain susu & pakaian baby, biasa bagi kelengkapan anak ape lagi kat babysitter. Adakah perlu beri besen mandian baby & bouncer baru ke babysitter (sebab baby kadang2 tidur dalam bouncer jika meragam).

4 Các câu trả lời

haii , try tnya bbysitter tu blh bawa ke x .. mcm sya , sya mmg bagi mak ayah bawa brg anak dorg sndiri supaya x bercampur .. blh labelkan nama anak dkt brg2 tu .. sya sedia utk yg baru masok je .. selepas tu sya mmg pesan dkt mak ayah blh sedia kan kalau ada .. mmg sya simpan dlm setiap kontena sya sediakan skali label nama .. dlm kontena tu brg2 dorg mcm powder minyak sabun mandi tuala mandi bagai .. siap sya tunjuk dgn mak ayah lagi brg anak dorg dlm kontena tu senang mak ayah tau brg anak dorg x bercampur

2y trước

Assalamualaikum puan. Maaf nak tanya. Macam mana ye puan uruskan anak jagaan. Nak masak lagi. Nak mengemas lagi. Mcm saya. Pagi buat sarapan. Bagi makan kat anak je da sejam. Mandi susukan dia. Tidur. Baru la dpt kemas rumah sikit. Masak tgh hari. Tupun kena laju laju. Sebelum dia bangun. Saya rasa macam takde masa nak rehat.

Hi, Puan. Yang itu Puan harus bincang dengan babysitter. Apa yang dia perlukan. Kalau dia dah ada keperluan yang perlu untuk baby. Tak perlu provide pun takpe.

2y trước

& saya mmg akan jumpa berbincang dgn babysitter tu.. Dia pun ajak jumpa lepas saya balik berpantang dari kampung.. Saya tanya awal2 sini utk prepare awal2 kalau perlu saya nak beli siap2 sbb bila dah balik rumah nanti mmg saya xde masa dah & busy.

buat lawatan ke rumah babysitter... inform cara baik dgn sebelum lawatan...

2y trước

Akan pergi.. Tapi skrg tgh pantang.. Mmg tggu habis pantang dan balik dari kampung utk ke rumah babysitter tu.. Dia pun ajak dtg rumah.. Cuma tu la nak prepare awal sbb balik nanti dah nak dekat masuk keje mesti iolls busy teruk.

mungkin boleh kasih bouncer Dan permainan baby ke?

2y trước

Ohh tempat mandian tu perlu tak ye bagi