keracunan makanan

saya dah 5w. sabtu lepas kena food poisoning memang teruk sgt buang air besar keluar air & muntah teruk. makan je muntah sebab perut kosong juga. pergi klinik pun dpt ubat tahan muntah & ors. tak dapat ubat lain sbb pregnant. maybe sbb pregnant jadi badan cepat react kalau salah makan. ada tips tak kalau masih loya lps makan & nak muntah?

1 Trả lời

kalau masi berpanjangan bagus sis rujuk balik dgn klinik. takut jejaskan baby & ibu