Belum ada tanda nak bersalin

Saya dah 39minggu tapi macam tak terbuka pulak laluan baby ni. Dah buat senaman macam macam, risau kene induced belon😅kalau boleh tak nak kene induced. air kelapa pon da minum hari hari. Boleh suggest senaman ape lagi tuk bukak bukaan mommy mommy semua?

2 Các câu trả lời

biasanya kalau overdue baru induce. tp bukan induce belon trus. akan induce masuk ubat dulu. buat squating / jalan itik

doktor suggest kt says rituh rajin berjalan lepas tuh kerap bersama suami (suami pancut dalam) .