Sakit macam menekan di vagina

Saya dah 37minggu 2 hari, semalam dalam kereta baby aktif bergerak dan bila dia gerak tu rasa cam ngilu and sakit dekat vagina. Last scan memang kepala baby dekat bawah dah, cuma saya risau la kot tu tanda or just false contraction 😭 sebab beberapa kali juga rasa sakit dekat bawah tu semalam time baby gerak aktif 🥹🥹 so far takda keluar lendir darah ke apa pun. 🥹🥹#advicepls #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu

4 Các câu trả lời

sy anak no 1 dan 2 kluar lendir cmpur drah btul start contraction mkin skit ..anak no 3 Ni sma MCM Ni...slama 3 hri false contraction dan ngilu dkt vagina ..lpas 3 hri tu(Hari Ni 1/11/2023 ) ,Rasa MCM false contraction yer. pegi hsptal bukaan dah 3 cm...cuma Nak pesan 37 weeks Ni baby Kira dah mtang...kdang kalau false contraction xkerap sgt. tpi hmpir stiap hri Ada .better rujuk hsptal..tkut dah Ada bukaan

Normal je tu sbab baby tekan2 kat area tu. saya pun mcm tu juga. Tp tanda xde lagi. Dah 38w2d

normal sis.. sy pon slalu rse camtu.. tp baby x keluar2 lg.. skrg da 38wks 3d..

sama sis..sya punn mtcm tuu jugaa..tpii tdaa tnda2x lagii..