Ngilu

Dh masuk 37 minggu ni asyik ngiku je kt bahagian vagina tu tambah2 bila baby gerak...xtahan rasa ngilu tu ? jdi x selesa pula...baby x sbar dh kot nk kuar ye.

2 Các câu trả lời

Sama lar sy pon rasa cmtu jugak....38 mggu... Huhuu.. Dh x boleh nk jalan byk.. Tp sy nk jalan2... Tp x selesa... Hahah

5y trước

Heheh.. Sy ahad ni kena admit... Sbb air ketuban byk... So dktor nk induce utk bersalin... Rasa sakit tu ada dh skit2... Cuma x rasa sakit kuat lg... Nevesss pulak sy nih... Hihie...

sy dh msuk 37week ni asyik sakit perut je bila tgah MLM.senak2 cmtu.tpi xde tanda nak beranak