Risau

Saya dah 36 week 5 hari...Semalam g check up doctor kata kepala baby dah kebawah tapi muka baby mengongak ke atas.....Saya tanya bahaya ker..,doctor cakap tak bahaya cuma kena kuat teran....saya kurang faham dengan kenyataan doctor nie...ada tak ibu2 yang ada pengalaman boleh beri penerangan pasal nie.....

2 Các câu trả lời

Sy ada baca pasal pengalaman bersalin kalau baby mendongak ke atas. Susah sikit nak keluar sbb macam dia tersangkut dkt pintu rahim tu. Takpe doa banyak2 mintak time bersalin dipermudahkan. Buat sujud lama2.

Sy kne masa anak no 2....kepala dh nampak tp tersangkut....rupanya mukanya ke atas jadi hidung tersangkut Kate doktor...cuma ank sy terus kne bwk g nicu...memg kne kuat teran masa tu.