Cyst Besar Pada Awal kehamilan

Saya baru lepas scan baby , baby saya baru 5 weeks tapi saya dapat tahu saya ade cyst macam ni , doctor kata tak bahaya cuma doctor cakap kalau dia pecah & terbelit mungkin bahaya . so patut ke saya operate sebab takut effect nanti perut dah besar ? Sebab sekarang cyst tu sakit je , bila nak bangun sakit nak jalan pun sakit je 😢 #pleasehelp #1stimemom #advicepls

Cyst Besar Pada Awal kehamilan
2 Các câu trả lời

Patut operate ke tak tu depends kepada perbincangan awak, dr dan juga suami. Kalau ada rasa sakit, takut juga la bahaya bila baby dah membesar nanti. Buat istikharah dan doa moga dimudahkan urusan semuanya

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya..aamiin .