Baby kurang gerak

Saya dah 35w. Dari 34w lagi baby memang dah kurang gerak. Tapi hari2 cukup 10 kicks cumanya baby xde movement yg kuat. Tapi Alhamdulillah kadang2 kalau usap atau baring ke kiri dia akan kick. Atau buka phone kuat2 letak kat perut ada lah sikit2 response. Cuma tulah, movement yg kuat2 jarang ada. Appt klinik pun heartbeat semua okay. Baby tidur je kot 😂

2 Các câu trả lời

baby membesar dan sempit dah ruang dia nak gerak

10mo trước

Tulah mungkin. Tp kalau dpt dia gerak sakitnya dekat ari2 bawah tu. Huhu

aa betul samalah