Normal ke kalau nak terkencing perut akan bulat mengeras?

Saya dah 33w dan kalau nak kencing je, mesti rasa mcm tu. Normal ke?

11 Các câu trả lời

normal ja sbb kpala baby dah dibawh..alhamdulillah sya dh selamt emergency czer 33 week sbb uri bawh & ada construction.baby nk klua awl 😊.sya doakn ibu2 dlm ni selamt smuanya 🤲

normal sis. sya tiap kali nak kencing mmg perut mengeras. skrg dh 37w. lgi kerap dri yg biasa kencing tu sbb bby dh turun kt bawah and menekan pundi kencing 😅 .

normal je sis..sy dah masuk 36weeks 1 day..kalau rasa nak kencing,mmng x blh tahan dah..sy sarankan guna la kain sarung kalau kat rumah...hahahah senang nk kencing

3y trước

Hahaha. Baiklah, thank you sis.

Sy lps kncing sis tp kejap je . Sy akn releks bila rasa mngeras . Sbb tiap2 kli chekup air kncing ok tkde mslh nurse kata.

3y trước

Saya pun pernah warded sbb keputihan tu. Doc cuma prescribe antibiotik je. Lepas2 tu keputihan keluar sikit sgt, kdg2 mcm 1 titik, kdg2 1 line. Now tggu je baby nak keluar

Saya pulak lepas kencing/membuang yang perut jadi mengeras xsure kenapa.harap2 normal laa

normal awak.. akan rasa tidak selesa. just feel saja..

Sye pon SME sis.. mungkin normal kot😅

sma sis,, sye bru 31minggu pun mcmtu

Perkara biasa

normal