Ingin tahu

Saya dah 32weeks tapi masih takde susu badan , boleh saya tanya mommies berapa weeks baru ada susu? Risau :'( #firstbaby #ingintahu #1stimemom

2 Các câu trả lời

Selagi belum bersalin memang normal kalau tak keluar lagi susu badan. Dah bersalin nanti badan akan release hormon untuk keluarkan susu. Kalau ada susu yang leaking before tu pun normal je

sy dl baby keluar lepas seminggu baru ada susu badan 🥴 tp mommy boleh cuba Nufiya www.wasap.my/60129876070/nufiyajelly