Second trimester bru nak start mabuk.

Saya dah 26week . sejak keracunan mknn haritu , tekak dgn perut jd terlalu sensitive . Dr tak pernah mabuk muntah2 . Skrg ni silap mkn sikit dah mual nak muntah balik . Ada ke yg second trimester bru start mabuk2 😅 jd lemah and cpt penat skrg ni .

1 Trả lời

I think yg ini ade lah.... tapi rare ... hahaha saya Ada kawan first tri no issue, tapi 3rd Tri only muntah yang Susah ......sampai tak dapat kerja. kena kerja dari rumah. for me after food poisoning I usually makan probiotics Nutrilite.... I tak makan ubat ubat krn takut effect baby.