Saya sekarang dah masuk 34 minggu, dari first trimester, second trimester n now 3rd trimester hari ni baru muntah2, tekak pun rasa

rase mual tak tahu lah sebab salah mkn ke apa smlm Pergi rumah org kahwin Pastu minum mango shake + apam balik nestum cheese ? pg td Sampai tengahari dah 6x masuk toilet kena cirit birit Sampai lemah badan. Ni perut dah kosong Sbb baru lepas muntah. Pernah ada yg mcm ni tak? Atau apa pendapat uools? Tq✌?

1 Trả lời

p klinik cpt2 sis..nnt terdehydrate plak..bila mommy xshat bby pn akn trut rsa effect dia..biasa klu min tmpt knduri mmg rmai yg kna crit brit tmbah2 mkn mcm2 kn

5y trước

Thanks for info