Jantina anak

Saya dah 26w hari 1,jantina anak btul btul lengkap dah boleh nampak ke ibu-ibu...saya tak sabar sngt nak tahu jantina anak saya nie..🥰🥰saya walaupun 26w hari 1..perut saya kecik je..risau saja mna thu jantina tak nmpk lagi..ibu ibu pernah tak perut kecik tapi minggu dah cukup ada nmpk tak jantina anak Klau scan..🤔🤔ingin thu sbb perut saya kecik je walaupun dah 26 week hari ke 1.🤔

1 Trả lời

saya nak masuk 30w da tapi perut saya mcm 4-5bulan tau. saya scan rituh 20w mmg npak da gender dia. saiz perut ni takda apa sgt pun, si comel tuh membesar elok je. mcm saya even perut kecik saiz dia cun ikut week. so jgn risau yaa, nak scan, scan je. kalau baby bagi kerjasama inshaAllah dpt tgok. kalau org tegur pasal perut ,abaikan ja yaa. janji anak sihat ,aktif n berat cun. 🥰 .