Berpantang Keguguran

saya dah 25 hari selepas keguguran. saya teringin sangat nak makan maggi ka spagetti ka. boleh ka nak ambil? atau memang kena tunggu sampai 44 hari. kawan saya cakap yang kembang2 ni jangan makan lagi. tapi teringinnnn. helpp!

2 Các câu trả lời

I'm sorry for your lost. Semoga dimurahkan rezeki anak lg selepas ini. Dalam pantang la ye ni. Kalau bg sy, masa dlm pantang, megi atau instant food mmg x boleh lah. Tp mihun atau spaghetti sy mkn, org tua sy pn tak larang. Janji cara masak kene, no oil & rebus2 jer. Doc pn x larang. Lg ngam mkn spaghetti yg whole wheat, yg kaler gelap bukan kuning yg biasa tgk tu. Ini pendapat dan pengalaman sy lah. Lain org, lain view.. ✌️

5y trước

saya tak dalam pantang dah. dah more than 82 days after miscarriage sekarang. and now alhamdulillah im pregnant again. thanks for the advice.

kalau boleh/seelok eloknya jngn dlu.tunggu jga smpai 44 hari.tkt pa2 jadi kn..sbr erkk.