Baby Kicking

Hi. Saya dah 21weeks and saya dah rasa baby kicking masa 16weeks lgi. Tapi persoalan saya, kandungan yg skg ni mmg kita akan rasa baby gerak hanya dibawah ke?

1 Trả lời

Biase tu sis..sbb dye masih kecik n masih boleh brenang brpusinh...28weeks keatas nty dye dh besar n akn lebih brgerak di bhagian ats kalau kepala dh brpusing ke bawah.,mcm sy ritu,,22weeks-26weeks bby suke tinju area tundun smpai ngilu" n nk trkencing je...lgi" time nk tido smpai sy tepaksa sujud lama sikit sblom tido😅 skrg dh 30weeks dh ok bby kicking area pusat n keatas..kdg" je area bawah tu pon xlaa trlalu kuat mcm dlu kt tundun tu,mybe tgn dye je yg jentik"