Perlu tak buat detail scan?

Saya dah 20w.rasa²sis²semua perlu ke tak perlu buat detail scan?

2 Các câu trả lời

kalau ada rezeki lebih. boleh buat. sy dah buat detail scan. mmg banyak detail kite dpt tahu. air ketuban okay tak, baby cukup sifat tak. gender baby apa. semua doc tunjukkan

1y trước

ok tkasih sis,sy dh booking innshaAllah minggu depan nak buat

kalau ada duit lebih ,bole je buat sbb senang nak tau condition baby.

1y trước

ok baik.baru booking.minggu depan baru pi buat dkt sono.rm88