pedih ulu hati

Saya dah 18weeks. Sekarang selalu kene pedih ulu hati. Ada cara nak legakan tak.

7 Các câu trả lời

kurgkn mkn pedas& air batu sis, sy dlu slalu kne smpai sush nk tdow. sapu vics kt dada sblom tdow then mnom susu suam bru oke skit.law xtahn sgt bru mkn gaviscon.

Makan gaviscon je. Kadang tak boleh tidur sbb pedih sgt ulu hati. Kena kurangkan makanan pedas jugak.

Kurgkn mkn pedas n masam. P jumpa dr dua klu dr bg ubat kecil . Mkn dua hari lega

Minum susu suam sis. Kurangkan makan pedas.

5y trước

Sakit kat bahagian dada. Nak bernafas pun susah. Nak baring pun lagi terasa. Pedih2 kat ulu hati.

Sy mkn gaviscon.. Dr ckp gaviscon ok

sy kerap jadi kalau mkn lmbat

Mkn gaviscon