Drive kereta

Saya dah 11 weeks.. boleh ke saya drive kereta.. saya ad dengar orng2 ckp awal2 mngandung ni tak boleh drive kreta.. yeke? 😅😊#ingintahu #pleasehelp

16 Các câu trả lời

depends pd org jgk sis.. klo kandungan xberisiko ok kot nk bwk.. klo jenis yg ade bleeding tu kne hati2 jgk.. tkot terlanggar bonggol ke hentakan ke ape..

2y trước

haah ye lah tu kan.. stkt ni sy naik krte suami drive dia slow2 je bawak... tu dia alert sebb sy bru mngandung.. okay2 ppepon tq ya sis..🥰

Takdelah sis. Sy hari2 drive hantar anak pegi jemput balik sekolah . Alhamdulillah baik2 je Yg penting jgn penat2 sgt Kalau penat rehat

2y trước

Ye sis sama2 🫶🏼

Kalau sihat, boleh je bawa. Saya pun bawa kereta dari awal sampai sekarang minggu 32. Tapi minggu 32, penat sikit bila pandu lama2.

2y trước

haah sebb bby dah besar kan. dah berat tuh.. tq k sis..🥰

boleh je sis takde masalah pon, tapi yang penting dalam keadaan awak sihat & hati hati ok !!

2y trước

okay tqq ya.. u too sis..🥰

Saya kemana2 drive sendiri je, so far ok je, sekarang dh 17week

2y trước

okay thnkss sis..🥰

Saya bawak je sis.. Alhamdulillah 🥰 xde ape2 pun

2y trước

alhamdulillah boleh bawa.. ppepon tq ya sis 🥰