First mom .

Saya dah 10week normal ke kalau kadang rasa malas nak makan . Dan saya rasa macam tak mengandung pun, perut pun kempis je . Haritu dah scan time 7week baby dah ada heatbeat . Now 10 week belum scan lagi sebb tunggu nak buka buku jumaat ni . Pastu saya selalu risaukan tentang missed miscarriage . Betul ke ibu ibu kalau missed miscarriage ni takde tanda tanda ? Sy risau sebb saya selalu kurang makan sebb tak berselera . #First_Baby #firstmom

1 Trả lời

Awal2 normal takde selera makan. Tp jgn xmkn lngsg, kesian pd janin nk mmbsr. Mkn buah ke, roti or biskut sikit2. Folic acid jgn skip. Bila dh nmpk heartbeat janin, usaha kan utk jaga sebaiknya. Jgn fikir bukan2 ya, xbgus utk ibu mengandung.