Ni keputihan atau mucus plug?

Saya da 37w 1d.. Nak tnye ni keputihan atau mucus plug? Harini da 2 kali keluar mcm ni dgn kuantiti mcm ni. Sblm ni x pnh lg kluar discharge mcm ni.

Ni keputihan atau mucus plug?
8 Các câu trả lời

kalau ikot pengalaman sy.. mucus plug sy kluar dlm kuantiti yg bnyak and bercmpur drah sikit.. and dia sgt kental .. time bersalin kedua bercmpur dgn wrna coklat and bnyak kental lendir tu..

9mo trước

klau kluar darah bnyak kena pg .. ad yg kluar darah tak sakit.. mcm sy kluar cmpur sakit mmg trus pg hospital

keluar kat seluar dalam ke? risau pulak sbb kat rumah mmg xpakai seluar dalam. kalau Ada tanda ni takut tak perasan

9mo trước

Samaaa 😂 rasa tak selesa lagi lagi perut besar ni. Kadang terfikir gak tah tah dah pernah ada darah ke mucus plug ke tapi tak perasan 🤣

mcm ye, saya ada terbaca artikel dlm ni dia tunjuk jenis2 mucus plug, salah satu nya mcm ni la.

sy pernah tanye nurse kk. dia kat klu macam ni normal puan. klu ada sekali darah baru terus g spital.

7mo trước

sy ada kluar skli dgn drah...tp drah nye xbnyk ..dlm 2 kli je... smlm je mcm tu...hri ni kluar lendir jgk...tp xda drah...kluar masa constraction je..

Masih kputihan, tanda bsalin ada bcampur darah sikit

Keputihan ni. Mucos plug ni ade campuq darah slalunya

mcm sy...ni kputihan...