vitamin utk preggy

saya da 18 week, da mcm2 vitamin sy cuba tp muntah semula.. ibu2 ada cdgan tak? setakat ni sy da try asid folic n obimin dari klinik.. iberet n sangobion dr farmasi.. makan sekejap, x sampai 10 minit muntah.. sy x digalakkan minum susu utk kehamilan sbb saya gdm.. #bantusharing

2 Các câu trả lời

Susu 'fresh milk' nurse saya cdgkn sbb sy pun ada GDM. Bukan yg ada tulis 'low fat/full cream'. Dia tulis 'fresh milk'shj. Jenama 'maltofer' dah try? Vitamin c 1000mg pun nurse saya cdgkn.

pn boleh cuba OMBA 🤗 boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/nufiya