upt samar samar

saya check pregnant test tiga kali samar ².. kali ketiga tu makin terang tapi keesokannya (kali ke4)saya check lagi samar tu kurang balik nak dibandingkan kali ke tiga.. tu tanda saya pregnant ke tak?..nak pi klinik takut lagi sebab takcomfirm sebab samar ² ja..semua saya buat test tu pagi ² subuh.. sapa ² pernah ada pengalaman mcm ni tapi mengandung?🥺..saya berharap sgt dah ada rezeki mula ² check pregnant test 13/2/24,kedua 22/2/24, ketiga 23/2/24..keempat 24/2/24.. ni ingat lagi seminggu atau dua minggu baru nak test lagi.. harap ² makin terang.. doakan yaa🥺♥️ #ingintahu #bantujawab #newmom

2 Các câu trả lời

Sis, seeloknya check upt awal pagi dan guna air kencing yg pertama. Kalau samar2 tu kdg2 terlalu awal awk cek. Saya pun pernah mcm awk. Samar2. Sbb cek upt masa kandungan terlalu awal. Lepas 2 minggu baru nmpk jelas double line. Skrg baby saya dah 11 minggu. Inshaa Allah. Ada tu. Kalau awk rasa awk pregnant. Awal2 ni banyakkan berehat dan jgn angkat benda berat2, kurangkan berjalan, jgn drive jauh untk 2 3 minggu ni. Once dah confirm pregnant. Kena lebih berjaga2. Jaga diri yea sis.

4mo trước

ouhh okayy..baik sis terima kasihh yaa🤗

biasa nya kalau dah naik dua Line mmg preggy lah... walaupun samar² .. saya pun mcm tu juga .. xterang pun double line.. better g cek kat klinik kalau nak betul² confirm..

4mo trước

ouhhh saya pun harap mcm tu jugak..itulah ingat nakgi jugak check dekat klinik utk confirm .. simptom ² pun ada.. sebab samar tu la saya confuse , kalau terang saya rasa yakin dah