KEPERLUAN BARANG KE HOSPITAL MUSIM PKP

saya buntu , bersalin musim pkp ni...ada tak moms yang tahu barang dan list apa perlu bawak ke hospital ..kalau boleh dengan tepat..sebab saya betul² tak sure perlu bawa apa...saya bersalin awal bulan 3 kemungkinan ujung bulan 2...boleh tak moms yang ada pngalaman brsalin musim pkp brng apa yang perlu dibawa...kalau boleh nk mintak list😅 #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu #jangandibully #Nanya

1 Trả lời

Allahu.. Bersalin hujung bulan 2. Sy tgk newsfeed ni bru je. Maafkan sy ibu. Mesti dlm tempoh berpantang kan ibu. Jaga diri baik2 ye. Salam syg ank yg soleh/ah tu😘

3y trước

terima kasih sis ,😘