Tak nampak fetal

Saya buat upt tapi garis positif masih samar2. Saya scan pada usia kandungan 6minggu. Hanya nampak kantung. Fetal tak nampak langsung. Adakah itu normal?

6 Các câu trả lời

NORMAL sbb usia kandungan masih baru 😃 Masa saya 1st time scan (5 weeks / 5 days) pon sama mcm awak. Just nampak kantung. After 2 weeks repeat scan. Alhamdulillah masa tue dah boleh nampak janin & heartbeat. Melalui Transvaginal scan (TVS) sbb scan atas perut, tak berasa jelas 😂

3y trước

aminnn ... ask juga .. ☺️☺️

normal. tunggu ya. doa banyak2. waktu saya 8 weeks pun kena TVS lagi. doc tak sure bila scan tak jelas hehe. skrg baby dah 10 bulan usianya alhamdullillah. all the best to you...

inshaaAllah normal sis, saya first scan at 7weeks and baby masa dr ukur baru 6 weeks 6 days macam tu which is normal je. so kalau nak selamat better sis scan at 8 weeks macam tu

xpe. tunggu lg 2 minggu. insha allah doa yg baik. sy scan 6w pon tvs bru nmpk. kalau scan biasa xnmpk

normal sis.. nt 8mgu In Shaa Allah npk da tu hehe

normal