Pregnant 19 minggu , tips ibu dan baby terus sihat walau puasa

Saya buat 2 hari puasa 1 hari rehat lepas tu ulang ulang mcm tu je . Macam mana nak tahu tanda yang ibu perlu buka puasa before bahayakan kandungan ? So far badan okay je . Cuma dulu sebelum pregnant bila puasa dahaga je . Kalini dahaga kurang tapi lapar yg lebih .

1 Trả lời

kalau rasa badan lesu melampau, menggigil, atau hampir pitam boleh berbuka. pastikan makanan seimbang masa sahur jadi kandungan akan dapat nutrisi yg cukup sampai berbuka