BABY MENGERAS KETIKA PUASA

Hi mommies! saya 38w+ sekarang dan saya takda masalah hb low / gdm / bp sepanjang hamil ni, kalau ikutkan masih dalam golongan ibu hamil yang boleh berpuasa ,cuma it is okay or normal ke tak ya baby kerap mengeras time kita puasa ? atau sebaiknya takpayah puasa ? tapi so far firstday puasa semalam pergerakan dia ok je . cuma risau pulak saya kalau time dia duk mengeras tu . #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Jika risau kandungan, ada rukhsah; diharuskan berbuka puasa. Nanti ganti puasa dan bayar fidyah.