Kenapa dalam minggu ke 4 , kita rasa sakit macam senggugut? Dan kerap ketandas rasa nk buang air?

Saya bru tahu saya pregnant dan usia kandungan bru masuk 4 minggu. Tapi saya kerap rasa sakit mcm senggugut.. Mcm nk membuang air besar.. Adakah ia normal?#firstbaby #1stimemom #Nanya

1 Trả lời

saya pun Sama, kemudian Ada spoting sikit( tompokan darah warna merah coklat). I am not sure kenapa secara perubatan. base on baca masa tu tengah proses nak membina Dan masuk ke dalam uterus ( dinding rahim). * saya sekarang 15weeks.