cara nak bg luka epi sembuh cpt

Hi, saya bru bersalin 5 hari, sy bersalin normal with epi. Anak di nicu. So sy mmg terpaksa banyak bergerak. Hri ke 4 sy rasa pedih dkt luka sy tgk cermin nmpk mcm ad kuning dkt kulit tmpat jahit n busuk dkt pad sy agak nanah tp jahitan masih okay.. Sy xde demam dan luka rasa mcm bisa bukan sakit sampai x leh duduk lgsung, boleh ke share apa ptut sy bt sbb sy mmg x sempat ke klinik sbb nk stay dlm nicu

2 Các câu trả lời

Awk pergi klinik kjap,sbb sy rsa awk punya benang maybe tertetas ckit n Luka terbka @ kna jngkitan..dorg akn bg ubt antibiotic KT awk.

5y trước

Sy tgk jahitan masih elok kemas cume ad kuning2.. Xtau cmne nk g klinik sbb duduk nicu skrg stay in.. Rumah dlm 25km dr spital. Kalau dkt spital dkt mana nk refer pasal luka ni. Nk tanya nurse dkt nicu malu nya😢