Adakah pil tkssuai utk saya?

Saya bru ambil pil perancang oracon di klinik smalam,, trus pagini saya perasan kaki saya mula muncul gegata dan gatal ii,, banyak sngt kt kaki da tngan , kenapa ye? Saya tknk cucuk depo sbbb kacau hormon cycle period saya dan saya taknk berat sy naik,, plus saya cucuk depo badan sy makin lesu..patut ke sy try perancang yasmin pulk?#bantujawab #firstmom

1 Trả lời

Makan bila? Berkemungkinan ya, allergic. Minta saranan doc dulu ya.