Minum susu

Saya bru 10w. Haritu saya memaksa minum susu. Tp skg ni bila fikir nak minum susu je pun nak muntah, baru fikir nak minum. Belum minum. Korang minum susu pun memaksa utk minum jgk ke? Ke ada yg tk minum awal trimester? Hmmmm #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

Sya pun mcm sis sblum ni tda msalah mnum susu start mcm 8 week gtu mual mnum susu ..bru trkenang mau mnum susu pun sdh mau muntahh