susu ibu tinggi calcium

saya breestfeed.. baby saya masuk 4 bulan.. nak tanya, susu apa yg timggi calcium untuk saya minum ya? pergelangan tangan ter krem dekat 2 bulan, tak sembuh lagi huhu tq ya

1 Trả lời

Sis mnum je susu mcm biasa. Klu perlu extra calcium consult dgn doctor either perlu ambil supplement calcium atau x. Sbb kdg mmg ambil masa juga. Sy dlu sakit pinggang & lutut hampir 3 bulan juga. Lepas tu baru ok. Boleh juga panggil org dtg urut