Minyak Kelapa Dara

Saya bnyk trbaca post ttg minyak kelapa dara bgs utk bersalin..ada sesiapa pernah cuba n amalkn??share pengalaman..satu lg mcm mna yaa mau amalkn minyak kelapa dara??mkn?? minum or apa???#firstbaby

2 Các câu trả lời

sy dah tya doc. m.k.dara/jus apa2 tu x mmbantu pun waktu bersalin nnti.. bersalin kena byk naik turun tangga/jln itik/ belajar ilmu meneran dgn betul. sy prnah mkn satu botol je utk gdm tp x berkesan so sy stop trus. nak try cari je dkt shopee byk jual with cara2 amalkan.

bagus utk kesihatan je. takde efek utk bersalin

2y trước

mcm mna cara nk mkn?