Minyak Kelapa Dara

Saya bnyk trbaca post ttg minyak kelapa dara bgs utk bersalin..ada sesiapa pernah cuba n amalkn??share pengalaman..satu lg mcm mna yaa mau amalkn minyak kelapa dara??mkn?? minum or apa???#firstbaby

1 Trả lời

hi mommy. saya sempat consume vco dalam third trimester. pada saya membantu jugak dri segi bagi tenaga dan stabilkan bacaan hb. saya makan jenis pil ada lagi 2 botol tak buka. makan masa berpantang pun rasa segar dan badan rasa kuat je. vco ni ada mcm² jenis - cecair / pil. ikut preferences mommy je.