Masalah priod

Saya berumur 23 tahun.. Saya ada masalah priod tak teratur sejak kahwin... Saya dah berkahwin selama 9bulan.. Masih tak teratur.. Pernah 2 kali tak dtg priod selama 2 bulan.. Bila check upt -ve... Perlu kew saya jumpa doktor.. Mintak pendapat

18 Các câu trả lời

Xperlu..kdg jnis period x mnntu mmg cmtu...tp klau cek positif mmg kne g jmpe doc la ye..

Kena jumpa doktor . Dulu sya period tak teratur. 3 bulan sekali baru dtg sekali..

5y trước

Ouh yew kew... Doktor check rahim kita sekali tak.. Mana tahu ada sakit... Sye dari sekolah menengah lagi ada masalah priod... Doktor kata hormon sye tak stabil... Pernah masuk hospital sbb darah rendah... Punca masuk hospital sbb sye dtg priod 1 bulan dkt 2 minggu.. Tiap kali keluar banyak.. Lepas keluar hospital priod teratur.. Dan lepas tu sye berkahwin.. Lepas kahwin.. Jadi tak teratur.. Sye risau la

rujuk kt doc je trus sis . smoge ad perubhn .

5y trước

amin amin

Kalu ada rezeki pasti ada juga sis..

Better rujuk gynaecologist

5y trước

Tq.. Doakan sye semoga lepas ni sye pregnant pulak yew.. 😊

Yes, jumpa dr sis

5y trước

Terima kasih.. Nnti sye g berjumpa dgn doktor utk pemeriksaan...

Perlu jmpa Dr

Better jumpa dokter,, atleast kita tahu masalah kita.. saya setahun lebih kawen..n baru disahkan mengandung skrang 5months.. Saya pun ade masalah period tak teratur dan senggugut yg kuat..