Next priod lepas gugur

Assalamualaikum mommy yang pernah gugur nak tnya berapa lama gap nk dtg priod blik lps gugur ye… akan dtg normal selepas next month atau berbulan x datang priod… sy nk masuk bulan ke dua tak priod… nk check upt takot masih berharap priod dtg 😭😭😭

2 Các câu trả lời

Ada yang period on the next month. Ada yang lambat. Ada yang period tiba2 jadi irregular. Depends dengan hormone jugak dear. Tapi kalau lambat period berbulan2 better jumpa pakar tau. Take care dear 💕

normal je. next month terus period.

1y trước

Terima kasih info