darah istihadah

saya bersalin 25/1 . tapi sampai sekarang darah saya masih belum kering . harini dah masuk 80 hari . patut ke saya ke hospital? ada yg dah pernah pergi hospital tk sebab sama kes dgn saya ? doc ckp apa ye ?

6 Các câu trả lời

Saya bersalin pun 25/1 darah sebulan lebih je kluar ..klau dh 80 hri tu kira dh lama dh tu sis takod bahaya ja lebih baik p kk atau hospital check takod ada masalah lain.

1y trước

baik sis

Bleeding sbb ada ambik perancang ke sis? klau lebih dah 60hari mmg kira darah istihadoh dah tu.. apa pun blh rujuk semula dgn dr ya

1y trước

betul. sy ada cucuk depo baru sekali.

Awak sama macam saya, saya pun lepas cucuk depo tu terus keluar darah sampai sekarang. Kadang2 tu sampai rasa nak pitam.

1y trước

ye sama cm sya...

Aah baik pegi klinik cek sbb lama sgt. Masa check up anakpun boleh tanya nurse/Dr

1y trước

baik sis

better pergi check. sebab terlalu lama awak.

1y trước

baik sis

Awak ada amek depo ke? Suntikan hormon

1y trước

ada. baru cucuk sekali.