Serah Diri

Saya patut serah diri harini sebab dah overdue 41weeks. Pagi tadi dah pergi hospital, then hospital kata balik dulu tunggu katil. Dah 630 petang still tak dapat call, patut ke saya pergi hospital balik or tunggu je call?

1 Trả lời

Mereka xde check dlu sblm minta awk balik ke? Sy pun serah diri 41w..tp sy pergi awal 40w5d. Dktr semua check dlu, then swab test..ptg baru dpt katil.

2y trước

Takde, tapi pukul 8 malam tadi baru dapat call.. Dah warded alhamdulillah, tq tolong jawab