6bulan lebih dh ?

Harini masuk hospital..sebab sakit dlm perut ,tapi sampai hospital doc bagitahu air ketuban kering? doc terpaksa kena buang baby..tg semua doakan saya

11 Các câu trả lời

Inna lillahi wa inna ilaihi rojiun... Sabar ye sis. Semoga sis tabah hadapi ujian ni. Xdpt sy byg cmne perasaan sis. Sy mampu mntak sis sabar je...

5y trước

Terima kasih banyak2 sis..saya pom xboleh nak bgtau mcm mana sedih nye saya allah shj yg tahu..terima kasih mendoakan saya

Semoga diberikan ketabahan menghadapi ujian ini puan. In shaa Allah ada rezeki yang lebih baik menanti

5y trước

In sha allah sis..😭😭😭😭

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un..stay strong n banyakan bersabar ya puan, mungkin ada hikmahnya.

5y trước

Terima kasih banyak2 sis😭

Allahu, 😭 kuatkan semangat ye sis. Allah is the Best Planner. Huaaa sy pon nangis, sedih 😭

5y trước

In sha allah sis😭😭😭..

Allahu..brp week dh ye..Ade rse Pape ke mcm air turunke Pa ke

Sis mcmana tahu air ketuban kering 😭😭 Smoge sis tabah..huhu

5y trước

Allahu.. Skrg mcmana sis? Boleh deliver bby trus tak doc ckp..huhu.

Semoga tabah dan sabar dan segala urusan dipermudahkan.

5y trước

Terima kasih sis😭 semoga dipermudakhab

Buang? Tkleh deliver ke? 😥

5y trước

Ada leaking ke? Puan tk perasan?

Allahu..semoga dberi kekuatan

5y trước

Terima kasih sis😭

Sakit mcm mana tu sis?

5y trước

Semoga d permudahkn urusan yer sis..