Saya perlukan nasihat dan dorongan ibumil yang lain

Saya belum berkhawin dan saya belum buka buku dri klinik mana pun..saya perlu nasihat dari orang yang ingin membantu saya..saya seorang singlemom dan takpernah berkhawin, sekarang saya hamil 25minggu #SayaPerlukanSokongan #sayaperlunasihat

24 Các câu trả lời

buka buku pink untuk kesihatan dan keselamatan ibu dan janin awak. itu yg terpenting untuk awak sekarang ni. up to date, jaga elok², dengar nasihat missy and doktor. semoga awak selamat melahirkan buah hati awak.